Hur planeterna styr..?? Mitt liv, min vardag??

              SOLEN

 
Solen, grundpositionen inom astrologi. Solens plats i zodiaken är mycket viktig. Den visar ditt innersta jag; ditt verkliga jag och din vilja. Solens påverkan visar den person som du försöker att vara. Detta är din medvetna sida och utåtriktade personlighet. Solen påverkar hela din personlighet och är den viktigaste av alla himlakroppar. Ditt Soltecken är ditt sanna jag som du alltid bär med dig och visar din omgivning varje dag.



Vattumannen

Det där med status och ställning roar inte dig, utan du är i allmänhet öppen för nya saker och idéer istället.
I dig bor en individualist och en fri själ.

Dina vänner är
visserligen ganska viktiga för dig, men bara så länge som de inte försöker binda upp dig genom att ställa för många känslomässiga krav på dig.
Du är okonvensionell och lite originell, men det betyder inte att du alltid har så lätt att ändra uppfattning.
Du kan faktiskt bara riktigt envis ibland.
Du är mycket rättvis åtminstone när du har med större grupper att göra eller det gäller allmänna frågor, men du lyckas inte alltid se en medmänniskas behov eller förstå hur andra känner
.
Istället är du mycket saklig och när det handlar om att se saker objektivt är du så bra att du gott och väl skulle vara kvalificerad till tekniska studier som vetenskap, datorer eller kanske astrologi.

( HA HA HA HA Jag = Teknisk? Jobba me datorer? ha ha ha ha.. DAGENS SKÄMT... och mina vänner är VIKTIGA! inte Visserligen VIKTIGA, DOM är MYCKET VIKTIGA!
Jag är envis, absolut.. Ibland kankse lite för envis, men va faan. THATS ME.. lr hur?




MÅNEN

Månen
Månens placering i ditt horoskop är nästan lika viktig som Solens, men Månens påverkan handlar om ditt känsloliv. Den hör ihop med dina omedvetna och spontana känslomässiga reaktioner. Det är reaktioner som kommer av betingelser, såsom minne och inlärda vanemönster. Månens påverkan är mer hårfin, eftersom den hör ihop med den personlighet som finns på djupet; dina känslor och ditt undermedvetna jag. Den visar hur du reagerar på din omgivning utifrån just ditt sätt att se och under förutsättningar när du inte måste vakta på ditt uppförande. Ofta visar Månens placering en avsevärt annorlunda personlighet, en sida som har utvecklats genom känslor, uppfostran och vanemönster.
En liten funderare?? :
Kan det vara så att när jag inte mår helt tipp topp som nu och har svårt att sova..
Kan Månen ha något me d att göra tro?
Jag funkar ju bättre på nätterna, skriver bättre på nätterna, tänker "bättre" på nätterna.. D har jag ju alltid gjort.. Älskar ju att vara natt människa..
Promenera (tillexempel) på natten, d finns ju inge bättre.. bara lyssna till stadens tystnad.. HELT UNDERBART.. Saknar våra prommisar Ida <3.




MERKURIUS



Det stjärntecken (Stenbocken) du har i Merkurius  beskriver ditt sätt att tänka och framställa. Den hör samman med inlärning och kommunikation; ditt intellekt i allmänhet och hur du uttrycker dina tankar och idéer. Merkurius visar också hur du tar dig fram i livet. Jagar du fram i tillvaron, alltid rakt mot målet eller lunkar du fram på små sidospår ibland?





VENUS

Planeten Venus har inflytande över hur du uttrycker dina känslor i personliga relationer. Då särskilt kärleksrelationer, äktenskapet och din förmåga att charma andra. Venus placering visar din känsla för det estetiska och hur du uppfattar konst och skönhet. Ditt sätt att komma överens med människor förändras och förtydligas beroende på vilket stjärntecken du har i Venus. Ofta har Solen och Venus samma stjärntecken och då uppträder du på det sätt stjärntecknet visar när du bemöter människor och i kärlekssituationer. När Venus befinner sig i ett annat stjärntecken än Solen överglänser ofta Venus romantiska påverkan soltecknets egenskaper.

STJÄRNTECKNET JAG HAR I VENUS E......

 

Fiskarna

Du är en drömmare, fantasifull, romantisk och du har en mycket målande och utvecklad föreställningsförmåga. Ibland kan du till och med föredra dina privata fantasier hellre än verkligheten runt omkring dig, och du önskar att du kunde stanna där för evigt. I relationer är du ofta osjälvisk och bjuder verkligen till. Du har dessutom väldigt lätt för att känna vad andra människor behöver och ger efter det. Men försäkra dig om att de du ställer upp för och ger din hängivenhet till verkligen är värda den. Det finns nämligen en risk att du blir utnyttjad och andra drar fördel av din oskuldsfullhet och vilja att tro alla om gott.

OK.. HMM.. Mycket av detta stämmer .. (Lr ta d me en näve salt)  Men asså, kan den där "bli utnyttjad biten" bara FÖRSVINNA? Eom igen? E jag så jävla lätt lurad lr?


MARS

Mars
Det stjärntecken som du har Mars i visar hur du riktar och uttrycker din energi. Denna planet hör också ihop med sexualitet, så placeringen visar hur du hanterar frågor som uppvaktning av det motsatta könet. Det viktigaste grunddraget för Mars är hur du gör dig själv gällande och dess placering i olika stjärntecken visar hur och i vilken omfattning detta framkommer.



Fiskarna

Du kan ha svårt för att hävda dig själv och göra dig själv gällande eftersom du är så känslig och sårbar, vilket ibland gör dig så trött att du behöver extra mycket sömn för att hålla dig frisk och stark. (?) Du tycker inte om att vara i rampljuset utan trivs bäst om du får chansen att förhålla dig lite i bakgrunden. Du är mycket osjälvisk och kan verkligen konsten att ta hänsyn till andra och andras behov och du njuter av att få ge utan att kräva eller förvänta dig något tillbaka.

Behöver extra mycket sömn? ha ha ha .. mmm visst , kankse borde testa på d..??





JUPITER

Mars


Jupiters egenskaper i ett horoskop handlar om hur och inom vilka områden du vidgar dina vyer eller växer i kunskap och förståelse. Eftersom Jupiter befinner sig i samma stjärntecken under cirka ett år, kommer många människor som är födda ungefär samtidigt, i ett speciellt stjärntecken att ha liknande synsätt på idéer och övertygelser som gäller för den perioden. Ofta ger Jupiters placering en ledtråd om allvarliga livsåskådningsfrågor som religion, filosofi och sociala frågor aktuella för dagen. Jupiter styr också din tur och lyckosamhet i livet, din framgång och mognad både psykiskt och fysiskt.


Stenbocken

Du misstror alla sorters abstrakta lösningar och resultat. För dig är det bara påtagliga och konkreta resultat som räknas. Du är mycket bra på att organisera och planera. Trots att du är både praktisk och realistisk har du ändå en optimistisk inställning till de möjligheter som kan finnas inom räckhåll. Du har en stark ansvarskänsla och hatar att ha fel, något du upplever som en svaghet. Detta gör att du blir försiktig och tänker dig för både en och två gånger för att minimera risken för misstag.

Tänker mig inte alltid 2 g för.. men faan så d andra stämde :P ha ha ha..





SATURNUS

Mars


Saturnus hör ihop med begränsningar och hinder. Dessa störande eller hämmande förhållanden i livet visas av det stjärntecken som Saturnus befinner sig i. Saturnus placering visar ditt sätt att nå framgång eller de svårigheter du möter på vägen.


URANUS


Uranus representerar din frihetslängtan och din individualitet. Den kan också visa hur du gör uppror mot auktoriteter och varför. Uranus berättar om din förmåga till nyskapande och förändring bland annat genom intuition och plötsliga insikter. Den berättar om ditt behov av frihet och okonventionalitet, och om hur du överraskar din omvärld.

Uranus finns ofta med i science fiction och utforskningen av rymden. Den brukar förknippas med orginalitet, oberoende och ibland med uppror, egensinnighet och avvikande beteende.


NEPTUNUS


Neptunus berättar om ditt behov och din förmåga att gå bortom den fysiska verkligheten. Den visar hur du försöker fly från livets prövningar och vedermödor. Neptunus handlar om din längtan till andlig utveckling, dina ideal och din önskan att smälta samman med något som är större än du själv. Den berättar om din öppenhet och känslighet för andra människors tillstånd, om inlevelseförmåga och intuition.



PLUTO


Pluto visar hur du förnyar och förändrar dig själv. Den berättar om hur du närmar dig förändringar i ditt liv, framför allt djuplodande och genomgripande förändringar. Den berättar också om ditt behov av makt och kontroll. Den handlar också om tabun och om det som ligger djupt i det fördolda, så som bortträngda känslor och upplevelser. Liksom ditt förhållande till frågor om liv och död.

Såå va har vi lärt oss om detta?
Ingen aning om någon ens orkar skrolla ner och läsa allt sånt här.
Men jag tycker d e roligt och d e bara inse.. har inte mycket mer att fördriva tiden på.. :P

Nu ska jag hitta mer roliga saker.. :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0